Arkitekter med sygehuserfaring til C.F. Møller Architects Aarhus og Berlin

Opdateret 09.03.18

Har du solid arkitekterfaring indenfor sundhed og sygehuse? Brænder du for at skabe fremtidens sygehuse, hvor brugerne oplever sundhedsbyggeri i verdensklasse? Så er du måske vores nye kollega!

Om stillingen

Vi søger erfarne arkitekter, der kan bidrage med viden og dybdegående kendskab til, hvad arkitekturen kan bidrage med, når målet er at skabe arkitektur, der sætter nye standarder indenfor sundhedsbyggeri. C.F. Møllers Architects vision: Improving Life for People and Planet” er pejlemærke i et sygehusprojekt, hvor vores team i Aarhus indgår i parløb med tyske samarbejdspartnere. Du vil opleve et tæt samarbejde både udadtil og indadtil i projektet, og der er i høj grad tale om en stilling, hvor proces og samarbejde hen imod et fælles arkitektonisk mål er i fokus. Kendetegnende for C.F. Møller Architects er i det hele taget, at den kreative proces udøves gennem dialog, tillid og anerkendelse.

Hvem er du

Du er uddannet arkitekt med relevant erfaring som projekterende arkitekt. Du har erfaring med projektering af sygehuse og er en kyndig bruger af Revit som projekteringsværktøj. Det inspirerer dig at være en del af et internationalt hold, og det er absolut en fordel, hvis du taler tysk eller har erfaring i at samarbejde med tyske kollegaer, men ikke en forudsætning. Værdier som Samarbejde, Udvikling og Kvalitet er vigtige for dig, arkitektonisk såvel som når du indgår i et team. Du er god til at se løsninger og tage ansvar, og det er således naturligt for dig at bidrage med dine holdninger og betragtninger på løsninger, fordi dit fokus er på at skabe det bedste resultat.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling i et nyetableret projektteam, hvor du vil være med til at forme samarbejdet og din hverdag. Du bliver en del af en kultur, hvor høje faglige standarder og visioner for arkitekturen, går hånd i hånd med en moderne og uhøjtidelig samarbejdsform. Vi tilbyder stor grad af frihed i hverdagen til, at du og teamet planlægger jeres arbejde. Du vil desuden opleve, at din fortsatte faglige udvikling bliver sat meget højt.
Vi søger arkitekter både til at arbejde i Aarhus og Berlin, og søger til Berlin arkitekter, der vil komme til at fungere som bindeled imellem teamet i Danmark og vores tyske samarbejdspartnere.

Praktiske oplysninger

  • Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Der bliver afholdt samtaler løbende, og stillingen er åben, indtil den rette kandidat er fundet. 
  • Tiltrædelse og løn: Der tilbydes løn efter kvalifikationer og tiltrædelse efter aftale.
  • Arbejdssted: Aarhus eller Berlin. Angiv venligst interesseområde i ansøgningen.
  • Ansøgning og CV sendes elektronisk til sj@cfmoller.com
  • Yderligere oplysninger om stillingen hos partner Klavs Hyttel eller Afdelingsdirektør, Aarhus Jette Østergaard, telefon +45 8730 5300

Om C.F. Møller

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden.
Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

Vores løsninger skabes metodisk og holistisk ved at analysere og indtænke den lokale beliggenhed for derigennem at skabe nye globale standarder. Afsættet er en unik integreret designtilgang, der forener byplanlægning, landskab, arkitektur og design af bygningskomponenter.

Ansøgningsfrist: 08.05.2018