Årstiderne søger arkitektpraktikanter (Aarhus, Herning og Silkeborg)

Opdateret 15.03.19

Vi søger talentfulde og ambitiøse arkitektpraktikanter til vores tegnestuer i København, Silkeborg, Aarhus og Herning.

Som praktikant hos Årstiderne Arkitekter bliver du en del af hverdagen hos en af Danmarks største arkitektvirksomheder, og vi giver dig mulighed for at udfordre og udvikle dine faglige kompetencer indenfor de områder, hvor vi er specialiseret – bl.a. arkitektur, indretning, landskabsarkitektur, byplanlægning, brugerinvolvering og bæredygtighed. Vi arbejder på forskellige typer af projekter - i forskellig skala og i forskellig kontekst. Derfor kan du få et afvekslende praktikforløb, hvor du også får mulighed for at prøve kræfter med områder, du måske ikke tidligere har overvejet.

Vores praktikanter bidrager til vores projekter med ny viden, kreativitet og innovative løsninger. Du kommer derfor til at indgå i teams på lige fod med dine nye kolleger, og du får tilknyttet faste kontaktpersoner, som giver dig feedback og sparring på dine opgaver og læringsmål undervejs.

Vi forventer, at du som praktikant er engageret, kreativ, initiativrig og har lyst til at udfordre og udvikle dig selv og dine kompetencer som en del af en virksomhed, hvor både det sociale og faglige miljø vægtes højt. Vi ser gerne, at du er fortrolig med programmerne Adobe, Revit og SketchUp.

Find os på Facebook, LinkedIn og Instagram, hvis du vil vide mere om Årstiderne Arkitekter.

Om praktikforløbet

Den normale arbejdstid er 37 timer om ugen. Ansøgninger modtages og vurderes løbende.

Du kan søge via linket her frem til fredag den 31. maj 2019 – husk at angive, hvilket af vores kontorer du ansøger til.

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til praktikstillingen eller til Årstiderne Arkitekter og ønsker at vide mere om hvordan din praktik er sat sammen, så er du velkommen til at kontakte Tegnestuechef Katrine Kristensen på telefon: 70 24 10 61 eller på mail: kk@aarstiderne.dk

Om Årstidene Arkitekter

Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur, design og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning, Oslo og Nesbyen i Norge. Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco – Europas førende virksomhed indenfor ingeniørrådgivning og arkitektur med 15.000 medarbejdere og 1.300 arkitekter på verdensplan. Det betyder, at du som praktikant vil blive en del af en stor, multidisciplinær rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde og vidensdele på tværs af fagligheder og projekter.

Ansøgningsfrist: 31.05.2019