BIM assistent Lundgaard & Tranberg Arkitekter

Opdateret 16.03.18

Som ”BIM medarbejder” hos Lundgaard og Tranberg vil dine arbejdsopgaver være af varierende form og størrelse. Du vil være involveret i de fleste af tegnestuens opgaver, særligt med fokus på BIM relaterede problemstillinger, men også med support og undervisning, som kan være enten tegnestue- eller projektspecifikt.

BIM assistent

Din primære opgave bliver at bistå og assistere tegnestuens BIM manager, og i tæt samarbejde opbygge og vedligeholde tegnestuens standarder og digitale biblioteker.

I forbindelse med projekteringsforløb vil du assistere tegnestuens sager ved at fortage konsistens/kollisionskontroller, mængdeopgørelser, samt bistå tegnestuens medarbejdere i debatter med samarbejdspartnere vedr. værktøjer og tegneprocesser. Desuden kan det i perioder forventes at blive inddraget i rene projekteringsopgaver.

Følgende erfaring og arbejdsopgaver forventes:

  • Revit som superbruger
  • Kollisionskontrol, gerne i Navisworks / Solibri
  • Opbygning af families, både statiske, dynamiske og nestede
  • Klassifikation 
  • Mængdeudtræk
  • Håndtering af revisioner
  • Revit support til tegnestuens ansatte
  • Erfaring med BIM Collab en fordel

Du har gerne to års erhvervserfaring som arkitekt/konstruktør/teknisk tegner/Cand. Scient. Techn. i bygningsinformatik. Vigtigst er at du brænder for at fordybe dig i BIM, og gerne deler ud af din viden, både på to mands hånd og i større grupper.

Din anden passion er granskning og kvalitetssikring via kollisionskontrol.

Det er ikke et krav at du taler perfekt dansk, men arbejdssproget hos Lundgaard & Tranberg er dansk, så du skal ha en grundlæggende forståelse af dansk og være villig til på sigt at kunne begå dig på dansk.

Detaljer vedr. job/ansøgning

Ansøgninger vil blive behandlet løbende og egnede kandidater indkaldes løbende til jobsamtaler.

Starttidspunkt er snarest, dog ventes der gerne på den rette person.

Løn efter aftale.

Arbejdssted, tilstedeværelse på tegnestuen er forventet og adressen er Pilestræde 10, 1112 København K

Ansøgninger sendes til e-mail: job@ltarkitekter.dk

Spørgsmål vedr. de opslåede jobs kan rettes til Henrik på e-mail: hec@ltarkitekter.dk eller Tommy på e-mail: tom@ltarkitekter.dk

Yderligere info om tegnestuen kan findes på www.ltarkitekter.dk

Lundgaard & Tranberg Arkitekter

Lundgaard og Tranberg Arkitekter er rundet af den nordiske arkitekt tradition, hvor humanismen, forenklingen og håndværket er centrale dyder. Vi ser arkitektur som et offentligt anliggende, der vedkommer os alle, og som i bedste fald løfter sig over det snævre program og bliver en generøs gestus til sted og samfund i et større universelt perspektiv.

Som medarbejder hos Lundgaard og Tranberg vil du blive en del af et spændende, kreativt og stærkt vekslende miljø, bestående af ca. 75 arkitekter, bygningskonstruktører m.fl.

Vores fokus ligger på den gode arkitektur, uanset om det handler om bolig, kultur, arbejdsplads eller andet byggeri.

Ansøgningsfrist: 20.04.2018