Bygningskonstruktører til Randers Arkitekten ApS

Opdateret 08.05.18

To innovative og kyndige bygningskonstruktører søges til Østjylland

Vi søger:

Bygningskonstruktører, der har lyst til at være en del af Randers Arkitektens kontinuerlige vækstrejse. Personer, der kan berige med sine kompetencer og tunge kuffert af alsidige projekter – gerne indenfor byggeri, ejendomme etc. Bygningskonstruktører, der søger et arbejdsmiljø, hvor der lægges op til at arbejde selvstændigt og trives bedst i et uhøjtidligt miljø.

Faglige kvalifikationer: 

I har en baggrund, som bygningskonstruktør med min. fem års anciennitet og kan sikkert dokumentere flere store (bygge)projekter, I har været involveret i. I er med stor sandsynlighed vant til at projektere en opgave fra start til slut, hvor I har det fulde overblik over projektets detaljer – lige fra involverede personer til projektstatus og ikke mindst, er I vant til at holde et skarpt øje på overholdelse af deadlines. Af kvalifikationer forestiller vi os, at I har en betydelig erfaring med: 

 • projektering i Revit
 • et godt overblik med sans for detaljen
 • indgående kendskab med udbud og tilbudsgivning
 • indgående kendskab til ABR 89 og ydelsesbeskrivelser
 • erfaring med planlægning i MS Projekt
 • erfaring med udarbejdelse af beskrivelser (Molio/bips).

Dine personlige kvalifikationer:

I befinder jer godt i en travl hverdag, hvor overblik og fokus på faglighed er i højsæde. I motiveres af et kreativt miljø, hvor der er plads til store tanker og ud-af-boksen tænkning. Desuden forestiller vi os, at I:

 • arbejder efter begrebet rettidig omhu
 • ser værdien i et stærkt, solidt teamwork
 • har fokus på at gøre en reel, positiv forskel
 • kommunikerer let og ubesværet på alle plan
 • har det godt med at træffe afgørende beslutninger.

Vi tilbyder:

En spændende udfordring i en velrenommeret virksomhed, hvor frihed under ansvar er et begreb, der efterleves. Løn forhandles individuelt og efter kvalifikationer. I lønpakken indgår sundhedsordning, pensionsordning etc.

Tiltrædelsen af de ledige stillinger er hurtigst muligt.

Kan du se dig selv i ovenstående stillingsbeskrivelse og ikke mindst beskrivelse af virksomheden – så send gerne dit CV samt en kort, motiveret ansøgning til e-mail: info@randersarkitekten.dk

Du er naturligvis velkommen til at stille afklarende spørgsmål til tegnestueleder Ole Lynggaard på telefon: 60 40 06 70.

Vi er:

Randers Arkitekten er en respekteret og anerkendt arkitektvirksomhed, beliggende i hjertet af Randers. Lokalhistorie og dertilhørende fortællinger tænkes ind i udførelsen af de mange alsidige projekter, som Randers Arkitekten har udført. Bæredygtighed, funktionalitet og unikt design er værdifulde begreber, der skaber et solidt udgangspunkt for Randers Arkitektens kreative og tværfaglige team, bestående af 20 medarbejdere, der alle har fokus på at levere resultater af høj kvalitet.

Ansøgningsfrist: 08.06.2018