DISSING+WEITLING søger projekteringsspecialist

Opdateret 11.07.18

DISSING+WEITLING søger arkitekter eller bygningskonstruktører med projekteringserfaring

Hos DISSING+WEITLING har vi travlt med en række spændende bygningsopgaver inden for både nybyg og renovering. Blandt andet håndterer vi en omfattende rammeaftale med vedligehold af Københavns Universitets bygningsmasse og starter snart op på projekteringen af et par større nybygningssager. Derfor har vi brug for at udvide staben med et par dygtige og erfarne projekterende. 

Som vores nye projekterende kommer du til at indgå i kreativt og dynamisk miljø, hvor du kommer til at samarbejde med kompetente og engagerede kollegaer. Din primære opgave bliver bygningsprojektering i Revit.

Kvalifikationer 

  • Uddannet arkitekt eller bygningskonstruktør
  • Mindst tre års erfaring med projektering af større nybyg og/eller bygningsrenoveringer
  • Indgående kendskab til Revit samt AutoCAD og Adobe-pakken
  • Formgivnings- og materialesans
  • Evne og lyst til at arbejde i et kreativt og dynamisk miljø
  • Gode samarbejdsevner kombineret med systematisk og struktureret arbejdsform
  • Trives med at arbejde med flere projekter i et travlt miljø

Ansøgning

Vi ønsker at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende. Ansøgninger behandles fortroligt. Løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Send en mail mærket ”Projekterende” med din ansøgning, CV og udvalgte referencer til e-mail: job@dw.dk

Ansøgningsfrist: 20. juli kl. 12.00.

Har du spørgsmål til stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte partner Kresten Kirkegaard på telefon: 32 83 50 00.

Om DISSING+WEITLING

DISSING+WEITLING er et prisvindende københavnsk arkitektfirma etableret i 1971 som en videreførelse af Arne Jacobsens verdensberømte praksis. I øjeblikket beskæftiger tegnestuen omkring 50 engagerede arkitekter, der holder til i et åbent kontormiljø ved Islands Brygge. Vi har et højt arkitektfagligt ambitionsniveau og et hyggeligt socialt arbejdsmiljø. Vores referencer omfatter nogle af verdens mest spektakulære broer, elegante hovedsæder for internationale virksomheder, bæredygtige hoteller og konferencecentre, attraktive boliger og boligområder samt renoveringsopgaver for flere af landets stolte kulturinstitutioner.

Ansøgningsfrist: 20.07.2018