Holscher Nordberg Architects søger kommunikationsansvarlig

Opdateret 08.11.17

​​​​​​​Er du dygtig til kommunikation i ord og billeder og vil du være med til at definere og udvikle kommunikationsplatformen for Holscher Nordberg Architecture and Planning?

Vi oplever en fantastisk vækst og har behov for vores egen interne kommunikationsansvarlige, som kan varetage intern og ekstern kommunikation på alle platforme, både på skrift og i billeder.

VI TILBYDER

Vi er en innovativ tegnestue, hvor faglighed og fleksibilitet definerer dagligdagen. Vores historie og værdisæt er en vigtig del af vores identitet og arbejde og det er det som du skal hjælpe med at formidle. Du skal synes det er spændende at fortælle om vores virksomhed og om hvordan vi arbejder med arkitekturen og byplanlægningen. 

I din dagligdag skal du styre vores hjemmeside, Facebookprofil og LinkedIn. Ud over diverse webaktiviteter skal du kunne stå for udarbejdelsen af PQ-materiale, pressemeddelelser indstillinger til awards og bidrage til relevante udstillinger.

Det er derfor en forudsætning at du forstår at navigere i Adobes programpakke. Herudover skal du udarbejde mere dybdegående faglige artikler og portrætter samt bistå i tilblivelsen af bøger om virksomhedens arbejde.

Er du vores nye kommunikationsansvarlige så er det en klar fordel, hvis du har kendskab til arkitektbranchen og forstår, hvem der er vigtige at kende og hvilke kommunikationskanaler der er relevante for vores virksomhed.

Det vigtigste er dog, at du kan svare ja til følgende:

  • Kan du selvstændigt varetage en bred vifte af kommunikationsopgaver?
  • Har du et godt kendskab til både de traditionelle medier og de sociale medier?
  • Er din skrivestil fængslende?

MERE INFORMATION

Har du spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte Office Manager Søren Yde på telefon: 39 20 00 33 eller e-mail: syj@hnap.dk. Du kan læse mere om tegnestuen på www.holschernordberg.dk

ANSØGNING

Har du lyst til at blive en del af holdet, så send din ansøgning med CV og portfolio til e-mail: syj@hnap.dk med "KOMMUNIKATION" i emnefeltet. Vi holder samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 20.11.2018