JUUL I FROST Arkitekter søger projekterende arkitekt

Opdateret 17.04.18

Vi har travlt med ambitiøse projekter i Skandinavien, særligt Danmark, og har flere på vej! Derfor søger vi arkitekter med solid projekteringserfaring.    

DIG:

Du arbejder målrettet og nysgerrigt med komplekse problemstillinger og har samtidig blik for de daglige arbejdsgange som erfaren sagsarkitekt. Du er formgivningsmæssigt stærk, velformuleret og behersker gerne ArchiCAD. Beskrivelser og detailprojektering er en naturlig del af din profil. 

JOBBET:

Du skal være med til at styrke vores tilgang til mangfoldige bomiljøer. Fokus er udvikling og projektering i flere skalaer fra koncept til realisering. Du kender et projekts faser fra myndighedsansøgning til kvalitetssikring og tilsyn. Vi arbejder altid i teams og skal derfor være proces- og dialogorienteret – internt som eksternt.                  

OS:

JFA udfordrer og udvikler konstant vores felt. Vi arbejder helheds- og behovsbaseret med konsistent sammenhæng mellem skalatrin. I vores hverdag er forskellige løsninger, indsatser og kunder i spil, som mødes med ambition og nærvær.                    

KONTAKT:

Ida Hedegaard / Kommunikationsansvarlig / ih@juulfrost.dk

Flemming Frost / Founding Partner, CEO / ff@juulfrost.dk

ANSØG:

ff@juulfrost.dk - samtaler afholdes løbende 

www.juulfrost.dk

Ansøgningsfrist: 30.04.2018