Konstruktørpraktikanter til Årstiderne Arkitekter

Opdateret 14.12.18

Som praktikant kommer du til at tage del i det daglige tegnestueliv hos en af Danmarks største arkitektvirksomheder, og vi giver dig mulighed for at udfordre og udvikle dine faglige kompetencer indenfor de områder, hvor vi er specialiseret – bl.a. arkitektur, landskabsarkitektur, byplanlægning, BIM og bæredygtighed.

Vi arbejder på forskellige typer af projekter – i forskellig skala og i forskellig kontekst. Derfor kan du få et afvekslende praktikforløb, hvor du også får mulighed for at prøve kræfter med områder, du måske ikke tidligere har overvejet.

Vores praktikanter bidrager til vores projekter med ny viden, kreativitet og innovative løsninger. Du kommer derfor til at indgå i teams på lige fod med dine nye kolleger, og du får tilknyttet faste kontaktpersoner, som giver dig feedback og sparring på dine opgaver og læringsmål undervejs.

Vi forventer, at du er engageret, kreativ, initiativrig og har lyst til at udfordre og udvikle dig selv og dine kompetencer som en del af en virksomhed, hvor både det sociale og faglige miljø vægtes højt. Vi ser gerne, at du er fortrolig med Revit.

Find os på Facebook, LinkedIn og Instagram, hvis du vil vide mere om os.

Om praktikforløbet
Den normale arbejdstid er 37 timer om ugen. Ansøgninger modtages og vurderes løbende.

Søg praktikplads i Øst

Søg praktikplads i Vest

Om Årstiderne Arkitekter
Årstiderne Arkitekter er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med 250 ansatte og mere end 30 års erfaring indenfor arkitektur, design og byggeri. Vores medarbejdere er fordelt på vores tegnestuer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning, Oslo og Nesbyen i Norge.

Årstiderne Arkitekter er en del af Sweco – Europas førende virksomhed indenfor ingeniørrådgivning og arkitektur med 15.000 medarbejdere og 1.300 arkitekter på verdensplan. Det betyder, at du som praktikant vil blive en del af en stor, multidisciplinær rådgivningsvirksomhed, hvor du får mulighed for at samarbejde og vidensdele på tværs af fagligheder og projekter.

Ansøgningsfrist: 31.12.2018