KPF Arkitekter A/S søger erfaren arkitekt med ledelses- og salgserfaring

Opdateret 11.01.18

​​​​​​​Har du ambitioner? Brænder du for arkitektur og har du evnen til at lede andre og samtidig skabe gode resultater? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en erfaren arkitekt, som har flere års erfaring med projektledelse/salg. Vi forventer, at du har et stærkt netværk og at du gør brug af det på daglig basis. Vi har mange spændende projekter i gang over hele landet og du skal derfor fra første dag kunne bidrage med opgaveløsning på et højt niveau.

Din profil

Du er en erfaren arkitekt, ideskaber og løsningsfacilitator og du har solid erfaring med i bagagen. Du er ikke kun sælgende, men du elsker at tænke ud af boksen og rundt om opgaven for at kunne tilbyde helhedsløsninger til kunden. Vores projekter ligger der, hvor kunden er, så dine kompetencer er relevante på alle vores kontorer.

Du er en super dygtig netværker, som opbygger stærke relationer og brænder for at udleve dem i en arkitektvirksomhed.

For at få succes i rollen, mener vi, at du:

  • Er en dygtig og kvalificeret arkitekt, som kan drive unikke projekter.
  • Kan servicere en fast kundeskare med succes.
  • Har en god forretningssans og en omfattende forståelse af byggebranchen.
  • Er en erfaren leder med flere års erfaring med at engagere dine medarbejdere.
  • Er strategisk tænkende og drives af at have indflydelse på strategiske opgaver.

Vi tilbyder

Vi arbejder i et fladt hierarki og er klar til at give ansvar til de, der kan og vil tage det – og det forventer vi, at du både kan og vil. Internt er vi meget fokuseret på vidensdeling på tværs, og du skal derfor være klar på at dele ud af dine erfaringer.

Du vil indgå i et tæt netværk med virksomhedens øvrige ledende medarbejdere, hvor der støttes op om hinanden og koordineres på tværs. Vi tilbyder en fælles karriereplanlægning og mulighed for at få indflydelse på din egen hverdag. Vi giver stor frihed til, at du selv kan disponere over tid og tilgang i hverdagen.

Om KPF Arkitekter

KPF Arkitekter er med ca. 130 ansatte blandt landets største arkitektvirksomheder. Vi har projekter i hele landet og holder til på vores fire tegnestuer i hhv. Viborg (hovedkontor), Aarhus, Aalborg og København.

Vores virksomhed er funderet i basale værdier som ordentlighed, engagement og tillid. Dette gælder både i forhold til kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst vore kolleger, hvor vi altid sigter efter langvarige relationer.

Interesseret?

Dine kompetencer er efterspurgt på alle vores kontorer, og vi holder samtaler løbende, så skynd dig at sende os dit CV samt en ansøgning, hvori du bl.a. beskriver dig selv og dine tidligere projekter.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte den afdelingsleder, du mener, der kunne være relevant for dig:

København: Bitten Munk Warmdahl, telefon: 28 83 97 28
Aarhus: Morten Bluhm, telefon: 61 61 12 99
Viborg: Jesper Laursen, telefon: 20 34 85 35
Aalborg: Jesper Brøndum, telefon: 63 25 18 18

Ansøgning, vedlagt CV og evt. portfolio sendes til Nanna Buus på mail: nbu@kpf.dk.

Ansøgningsfrist: 18.02.2018