Kreativ leder til Årstiderne Arkitekter

Opdateret 29.10.18

Vi søger en dygtig arkitekt med erfaring som sagsarkitekt og med projektledelse til vores team for transformation og renovering på tegnestuen i København snarest muligt. Du får en vigtig rolle som kreativ leder og projektleder i et profileret team.

Om dig

Du har afgang fra én af de to arkitektskoler i Danmark eller tilsvarende uddannelse og minimum 5-10 års erfaring som ansat arkitekt. Det er et plus, hvis du har erfaring med transformations- og renoveringsopgaver.

Vi ligger stor vægt på din evne til at sætte dig ind i en given opgave ved at analysere bygherreønsker, bygningshistorie, arkitektur, bevaringsværdier, planforhold og andre kommunale krav og ønsker - og ud fra denne analyse - at kunne skabe et smukt, funktionelt og indpasset transformationsprojekt.

Vi forventer, at du behersker Revit, AutoCAD og Adobe Creative Suite programmer.

Om jobbet

Du vil få en vigtig rolle som projektleder på tegnestuens mest markante transformationsprojekter. Tyngden i teamet ligger på de tidligere faser frem til og med byggetilladelse. Projekter, der går til hovedprojektering og udførsel vil typisk gå til en af vores øvrige projekteringsteam. Udvalgte projekter vil dog hovedprojekteres internt i teamet.

Du vil desuden få en aktiv rolle i teamledelsen sammen med nuværende teamleder, arkitekt MAA Rasmus Tøgern.

Som kreativ leder vil du i øvrigt få ansvar for interne skitsekritikker, at holde teamet ajour med seneste udvikling indenfor transformation via tidsskrifter, forelæsninger, studieture m.v., KS af kollegaers projektmateriale, udvikling af teamets projektmanual m.v. og derved bidrage til at styrke teamets faglige profil.

Om os

Årstiderne Arkitekters transformationsteam udvikler højt profilerede transformationsprojekter på markante ejendomme primært i Københavns City, Carlsberg Byen, Frederiksberg og i brokvartererne.

Et eksempel på teamets arbejder er transformationen af den fredede ’Postgården i Købmagergade’, som har vundet stor anerkendelse og er publiceret i flere tidsskrifter.

Hos Årstiderne Arkitekter vil du blive en del af transformationsteamet, men også en del af en international rådgivende virksomhed. I 2018 blev Årstiderne Arkitekter en del af Sweco Danmark og udgør Danmarks største integrerede arkitektafdeling med 250 medarbejdere i én samlet multidisciplinær rådgivningsvirksomhed. Vores samlede arkitektvirksomhed er Nordens, og en af Europas største arkitektvirksomheder, med mere end 1.300 arkitekter.

Teamet er en del af Årstiderne Arkitekters arkitektafdeling i København med mere end 100 ansatte.

Sådan søger du stillingen

Send din ansøgning og CV samt relevant portfolio via nedenstående link ”Søg jobbet”. Vi holder løbende samtaler og besætter stillingen hurtigst muligt.  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Rasmus Tøgern på mobil  22 17 98 07.

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 30.11.2018