NORDIC – OFFICE OF ARCHITECTURE søger projekterende arkitekt

Opdateret 12.09.18

Vi har meget travlt på tegnestuen i København og søger derfor en rutineret projekterende arkitekt med minimum 5 års erfaring, som kan videreudvikle og afslutte nogle af vores igangværende projekter.

Vi forestiller os, at du kan byde ind med;

  • en sikker evne til at fastholde den arkitektoniske idé fra skitsering til færdigt byggeri
  • kendskab til - og håndtering af alle faser i byggefasen
  • gode kommunikationsevner og evnen til at opretholde positiv dialog og skabe tryghed for både projektteamet og kunden
  • godt humør og positiv indstilling til alle typer opgaver - både planlagte og akutte.

Vi forventer, at du er superbruger i Revit.

Om Nordic

Nordic består af 180 medarbejdere fordelt på kontorer i Oslo, København og London. Nordic København er en mindre tegnestue bestående af folk med mange års erfaring fra nogle af Danmarks mest anerkendte tegnestuer. Vores store norske bagland giver os mulighed for at arbejde med spændende opgaver i både stor og lille skala og have fingrene i alle dele af faget. Vi er en tegnestue, der har stor fokus på æstetik og detalje, som vi mener danner grundlag for arkitektur på højeste niveau. 

Vores stærke faglige fundament kombineret med store ambitioner gør Nordic DK til en helt særlig dynamisk tegnestue, som tror på, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

ansøgning

Har du lyst til at blive en del af vores team så send en ansøgning med CV og portfolio til vores CEO, Sofie Peschardt på sp@nordicarch.com Vi holder samtaler løbende med henblik på snarlig ansættelse.

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores kreative leder, Jesper Kusk Pedersen på jkp@nordicarch.com eller telefon: 27 21 21 19.

Læs mere om Nordic – Office of Architecture her: www.nordicarch.com

Ansøgningsfrist: 05.10.2018