NORDIC – OFFICE OF ARCHITECTURE søger projekteringsleder

Opdateret 12.09.18

Vi har meget travlt på tegnestuen i København og søger derfor en rutineret projekt- og projekteringsleder med minimum fem års erfaring, som kan stå for sikker planlægning og gennemførelse af vores projekter.

Vi forestiller os, at du er uddannet arkitekt eller bygningskonstruktør og kan byde ind med;

  • gode lederegenskaber og samarbejdsevner
  • evne til at etablere en positiv dialog og skabe tryghed for både projektteamet og kunden
  • erfaring i konfliktløsning og forhandling
  • erfaring med kalkulation
  • kendskab til prisudviklingen i byggebranchen
  • stor viden om lovgivning og udbudskrav
  • godt humør og positivt sind.

 

Om Nordic

Nordic består af 180 medarbejdere fordelt på kontorer i Oslo, København og London. Nordic København er en mindre tegnestue bestående af folk med mange års erfaring fra nogle af Danmarks mest anerkendte tegnestuer. Vores store norske bagland giver os mulighed for at arbejde med spændende opgaver i både stor og lille skala og have fingrene i alle dele af faget. Vi er en tegnestue, der har stor fokus på æstetik og detalje, som vi mener danner grundlag for arkitektur på højeste niveau. 

 

Vores stærke faglige fundament kombineret med store ambitioner gør Nordic DK til en helt særlig dynamisk tegnestue, som tror på, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

 

ansøgning

Har du lyst til at blive en del af vores team så send en ansøgning med CV og portfolio til vores CEO, Sofie Peschardt på sp@nordicarch.com Vi holder samtaler løbende med henblik på snarlig ansættelse.

 

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores kreative leder, Jesper Kusk Pedersen på jkp@nordicarch.com eller telefon: 27 21 21 19.

Læs mere om Nordic – Office of Architecture her: www.nordicarch.com

Ansøgningsfrist: 05.10.2018