PLH Arkitekter søger deltidsmedarbejder til prækvalifikation, PQ

Opdateret 29.08.18

Brænder du for arkitektur, forretningsudvikling og kommunikation?

PLH Arkitekters kommunikationsteam søger en ny kollega, der kan hjælpe med at løfte teamets prækvalifikationsopgaver. Der er et tæt samarbejde med dialog og sparring i kommunikationsteamet, og du vil få en stor intern kontaktflade på tegnestuen.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOMRÅDER:

 • Du bliver den primært udførende på vores meget vigtige prækvalifikationsarbejde. Du sørger for at referencer, ESPD, medarbejdernes CV’er, følgebreve og motivationsbeskrivelser er up-to-date og vinklet rigtigt. Du opsætter referencer, skrive motivationer, udfylder ESPD og formår at stille de rigtige spørgsmål til bygherre i tide. I samarbejde med de ansvarlige partnere på opgaven, står du for kontakten til og koordineringen med resten af rådgiverteamet. Du vil også komme til at arbejde med organisationsbeskrivelser, kompetencebeskrivelser, bestilling og indsamling af erklæringer m.m. til både PQ og tilbudsgivning.
 • Du assisterer kommunikationsteamet med det daglige arbejde med den øvrige interne og eksterne kommunikation. Når der er mindre run på PQ-delen hjælper du bl.a. med projektbeskrivelser, at producere nyheder til plh.dk, lave præsentationer m.m, så vi er tydelige og relevante i vores kommunikation både overfor PLHs egne medarbejdere og eksternt over for interessenter og målgrupper. Teamet består på nuværende tidspunkt af en kommunikationsansvarlig, en grafiker og en kommunikationspraktikant.

Vi forestiller os en stilling på 20-30 timer ugentligt. Præcist timeantal aftales nærmere.

VI SÆTTER STOR PRIS PÅ:

 • At du kender til og har et par års erfaring med PQ-arbejdet – gerne fra arkitektbranchen /byggebranchen.
 • At du er velformuleret, skriver kort og præcist og er dygtig til at vinkle ansøgninger, beskrivelser og motiveringer.
 • At du er struktureret og organiseret i dit arbejde. Du har overblik og kompetence til at forstå udbudsmaterialer, stille spørgsmål til bygherren i tide og arbejder detaljeorienteret, så du sikrer, at vi opfylder de mange, specifikke krav.
 • Du er handlingsorienteret – du har ikke noget imod at gribe knoglen og opsøge samarbejdspartnere.
 • At du er flydende til engelsk – også meget gerne på skrift. Vi har en del udenlandske kolleger på kontoret og projekter i en række lande. Derfor er det en stor fordel, hvis du skriver godt engelsk.
 • At du arbejder uden problemer med programmerne InDesign og Photshop, som vi bruger dagligt.

VI TILBYDER DIG:

 • At blive en del af en dynamisk og veletableret tegnestue med mange forretningsområder og projekter i Danmark og internationalt – pt. i Litauen, Polen, Letland og Singapore. Du får omtrent 90 kollegaer i forskellige aldre og med forskellige nationaliteter.
 • En varieret arbejdsdag med stor frihed under ansvar.
 • God worklife-balance, imødekommende, dygtige kolleger og et aktivt socialt miljø. Hos PLH har vi en uformel og positiv tone kolleger imellem, og du kan vælge at deltage i en række forskellige ’after hours’-arrangementer og aktiviteter, hvor vi fx løber, cykler og dyrker yoga sammen.
 • Lækker frokostordning.

Løn vil blive forhandlet efter kvalifikationer.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning med CV til JOB@plh.dk. Skriv ’PQ Medarbejder’ i emnefeltet.

Send din ansøgning senest mandag den 1. oktober 2018. Vi inviterer løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner og direktør Søren Mølbak på SM@plh.dk / 27 20 05 91 eller kommunikations- og PQ-ansvarlig Pernille Franch Pedersen på PFP@plh.dk / 27 20 05 99.

HVEM ER PLH ARKITEKTER?

PLH Arkitekter er en partnerejet tegnestue med 41 års erfaring og ca. 90 medarbejdere. Vores mission er at forbedre livskvalitet med identitetsskabende design – gennem arkitektur forbedrer PLH den måde, vi alle arbejder og lever vores liv på. Med udgangspunkt i kundernes identitet og værdisæt skaber PLH løsninger af høj arkitektonisk kvalitet.

Læs mere om at arbejde hos PLH på www.plh.dk/karriere/

Se hele opslaget her: PLH Arkitekter søger deltidsmedarbejder

WE IMPROVE QUALITY OF LIFE THROUGH DESIGN

Ansøgningsfrist: 01.10.2018