RØNNOW Arkitekter søger en akkvisitionsansvarlig

Opdateret 29.10.19

Brænder du for arkitektur og har du stærke kompetencer inden for skriftlig formidling samt et veludviklet grafisk blik? Kan du holde mange bolde i luften samtidigt og bevare hovedet koldt i pressede situationer? Og vil du stå i spidsen for akkvisitionsopgaverne i en markant arkitektvirksomhed med en stærk faglig profil og høje ambitioner for fremtiden? 

STILLINGEN

Kan du svare ja til ovennævnte spørgsmål så er det dig vi søger til en spændende, udfordrende og alsidig stilling til vores tegnestue i hjertet af København.

Som vores nye akkvisitionsansvarlige medarbejder får du ansvaret for at alle prækvalifikationsansøgninger og tilbud afleveres til tiden og i høj kvalitet. Med reference til ledelsen får du en central rolle i fastholdelsen og udbygningen af Rønnow Arkitekters stærke markedsposition.

Det er væsentligt at du formulerer dig flydende og fængende på dansk i skrift og tale og har gode samarbejdsevner eksternt og internt. Har du kompetencer inden for grafisk layout og billedredigering er det et plus.

Det vil være en stor fordel hvis du har erfaring fra en lignende stilling, et godt brancheoverblik og er i besiddelse af et solidt netværk i branchen.

For den rette kandidat tilbydes gode udviklingsmuligheder, et stort ansvar i stillingen og en høj grad af selvstændighed i opgaveløsningen.   

KVALIFIKATIONER

  • Du er uddannet arkitekt eller har en uddannelse inden for kommunikation, formidling eller lignende.   
  • Du har formentlig dokumenteret erfaring fra en lignende stilling, gerne i arkitektbranchen.
  • Du har erfaring med teamdannelse og er god til at etablere og vedligeholde relationer til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.
  • Du har flair for at organisere og lede akkvisitionsprocessen sikkert og effektivt frem mod deadline.
  • Du kan navigere blandt flere parallelle processer med skiftende deadlines, hvor tempoet ofte er højt.
  • Du formår at inspirere og motivere både interne og eksterne bidragsydere i akkvisitionsprocessen og er parat til selv at gå forrest og yde en ekstra indsats, når det behøves.   
  • Du er et konkurrencemenneske og besidder vinderinstinkt.
  • Du har gode analytiske evner, arbejder struktureret og engageret, er grundig, handlingsorienteret og tager gerne ansvar.
  • Du kan eksekvere skarpt, har en naturlig gennemslagskraft og formår at gøre dine kollegaer og vores samarbejdspartnere trygge ved dit arbejde og din håndtering af akkvisitionsprocessen.
  • Du er positiv, imødekommende og bidrager til et godt samarbejdsklima.

VI TILBYDER

Du bliver en del af en ambitiøs, professionel og dynamisk tegnestue i hjertet af København med høj faglighed og dygtige, fagligt engagerede kollegaer. Du vil få stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi vægter arbejdsglæde, vidensdeling og fællesskabet højt og har en flad struktur med en uformel omgangstone. Din arbejdsdag vil være afvekslende og i høj grad præget af frihed under ansvar. 

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer.

Matcher din profil kvalifikationerne, og er du interesseret i stillingen, så send din motiverede ansøgning med CV og evt. andet relevant materiale til job@ra.dk. Du bedes mærke din ansøgning ”Akkvisitionsansvarlig medarbejder” i emnefeltet.  

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte arkitekt MAA og partner Camilla Løntoft Nybye på e-mail:cln@ra.dk eller telefon: 41 74 00 70.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og samtaler vil blive afholdt løbende. 

RØNNOW ARKITEKTER

Rønnow Arkitekter er en arkitektvirksomhed i udvikling. Vi er med ca. 35 medarbejdere en af landets førende tegnestuer inden for restaurering, transformation, om- og tilbygning samt vedligeholdelse, udvikling og fremtidssikring af kulturhistorisk og arkitektonisk betydningsfulde bygninger. Vi udfører også nybyggeri af høj kvalitet, oftest i historiske eller på anden vis særligt værdifulde kulturmiljøer samt i arbejds- og læringsmiljøer.

Vi stræber efter at skabe arkitektur, der giver langtidsholdbar merværdi. Hvor nyt harmonerer med det eksisterende og hvor kvaliteten kan aflæses i det æstetiske, funktionelle, tekniske, miljømæssige og økonomiske resultat. Vi jagter ikke modefænomener og døgnfluetendenser, men udvikler tværtimod bæredygtige koncepter, hvor kulturværdi, miljømæssig værdi, økonomisk værdi og brugsværdi forenes.

Læs mere på www.ronnowarkitekter.dk

// PASSION // NÆRVÆR // VIDEN

Ansøgningsfrist: 27.11.2019