STED søger kommunikationsmedarbejder

Opdateret 07.06.19

STED By- & Landskabsarkitekter søger kommunikations- og akkvisationsmedarbejder til barselsvikariat med start primo august eller snarest herefter.

STILLINGEN

Din primære opgave vil være arbejde med prækvalifikation og tilbud, kommunikation og forretningsudvikling. Hvis du har baggrund som arkitekt eller landskabsarkitekt, vil der også være mulighed for at tage del i tegnestuens projekter med skitsering o. lign. Stillingen er på mellem 30-37 timer om ugen. Det konkrete timetal aftaler vi nærmere i fællesskab. Stillingen er med start primo august 2019 eller snarest derefter og løber til august 2020 med evt. mulighed for forlængelse.

HVEM ER DU?

Vi forestiller os, at du er uddannet arkitekt eller landskabsarkitekt, men du kan også sagtens have en baggrund fra Medie- og Journalisthøjskolen, universitetet eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du har erfaring med kommunikations- og akkvisationsarbejde fra arkitektbranchen. Du har en skarp pen og brænder for kommunikation og formidling, og har mod på at blive en del af et dynamisk tværfagligt arbejdsmiljø.

OM STED

STED er en ung by- og landskabstegnestue med et tværfagligt team af landskabsarkitekter, arkitekter, byplanlæggere og en antropolog. Vi udvikler by- og landskabsrum i alle skala i ind- og udland, og yder landskabsarkitektrådgivning i alle faser af et projekt. Læs mere på vores hjemmeside www.sted-cph.dk.

ANSØGNING

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marie Lindstad på tlf. +45 3134 4052. Ansøgningen kan du sende til Marie på marie@sted-cph.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!­

Ansøgningsfrist: 21.06.2019