Strategisk ledelse og forretningsudvikling

Opdateret 01.05.18 |
Af:
Mia Winther-Queen

Har du brug for at styrke dine forretningsmæssige kompetencer? Så er 3. modul af vores skræddersyede uddannelse i forretningsudvikling, økonomi og strategisk ledelse noget for dig.

I midten af maj afholder vi tredje og sidste modul af vores executive uddannelse i forretningsudvikling "Bliv klogere på din bygherres business case" i samarbejde med CBS Executive.

Det tredje modul har strategisk ledelse og forretningsudvikling i fokus. Undervisningsformen er en kombination af indlæg der leverer indsigter fra forskningen, diskussioner, gruppedrøftelser, praktiske øvelser og live cases. På programmet finder du: 

  • Strategi og forretningsudvikling for arkitektvirksomheder: Flemming Poulfelt, professor i ledelse og strategi, CBS og Mark Holst Mikkelsen, PhD fra CBS, partner i Strategos
  • Strategi og forretningsudvikling i praksis: Flemming Poulfelt, professor i ledelse og strategi, CBS og Mark Holst Mikkelsen, PhD fra CBS, partner i Strategos
  • Digitalisering, disruption og byggebranchen: Lars Emil Kragh, forretningsudviklingschef Danske Arkitektvirksomheder og Gyrithe Saltorp, adm. direktør i Vilhelm Lauritzen A/S
  • Strategiske partnerskaber som drivkraft for forretningsudvikling: Uffe Bay-Schmidt, partner i KANT arkitekter, Torben Juul, adm. direktør i ZESO ARCHITECTS og Hans Rasmussen, adm. direktør i Galaxe A/S / Thermozell

Se et mere uddybende program i vedhæftede PDF.

Efter modulet vil du være i stand til at analysere din virksomheds kommercielle kompetence og dens elementer - og du vil kunne definere samt lede udviklingsprojekter for at drive den kommercielle udvikling.  

Du behøver ikke have deltaget i 1. eller 2. modul for at kunne få udbytte af dette modul.

Skræddersyet til arkitekter

Uddannelsen “Bliv klogere på din bygherres business case -  executive uddannelse i forretningsudvikling, økonomi og strategisk ledelse” skal blandt andet styrke arkitekters indsigt i bygherrernes behov, situation og handlemønstre. Hvad er vigtigt for din bygherre, når et projekt skal udføres? Er det bæredygtighed? Mange kvadratmeter? Et godt image for virksomheden?

Formålet er i sidste ende, at styrke forretningen hos den enkelte arkitektvirksomhed, og gøre virksomheden stærkere på egne kompetencer i forhold til kunderne.

Læs mere og tilmeld dig her

Program for modul 3